Vanliga frågor

Vad kan jag göra i eÄTA?


I eÄTA kan du som entreprenör skicka dina avtal till din beställare som direkt kan godkänna med BankID. På så sätt säkrar du upp dina uppdrag och affärer. I systemet kan du framförallt även upprätta och skicka ÄT:or. Allt smidigt i vår mobilanpassade version så att du kan skapa en ÄTA direkt ute på arbetsplatsen medan du står med din kund. ÄT:orna godkänns på samma sätt, med BankID. Agerar du som underentreprenör så fungerar det på samma sätt och du kan skicka ÄT:or i alla led. I eÄTA får du en tydlig översikt över alla dina projekt och du kan även arkivera och spara genomförda projekt. Du får även notiser (e-post och SMS) och kan följa allting på tidslinjen. Du kan även lägga till extra användare om ni är fler i organisationen som hanterar avtal. Behörighetsnivåer styr du enkelt som administratör och du kan enkelt lägga in din egen logotyp som standard i alla dina ÄT:or.
Hur skaffar jag eÄTA?


Du skapar enkelt, i några få steg, ett konto i eÄTA under LOGGA IN. Vill du ha mer information så är det bara att ringa till oss, eller skicka ett meddelande.
Hur snabbt kommer jag igång?


Att registrera ett konto tar bara några minuter och du kan direkt skicka ditt första avtal eller ÄTA.
Jag är inte så tekniskt kunnig, hur lätthanterligt är systemet?


Systemet är specifikt konstruerat för att vara lättanvänt. Inga onödiga steg och tydligt i vad som ska fyllas i. Flödena är automatiserade och allt lagras säkert och tryggt.
Funkar eÄTA i mobil och surfplatta?


Ja, fungerar med fördel i både mobil och surfplatta. Detta för att du ska kunna skicka din ÄTA direkt från arbetsplatsen när du står med kund. Fungerar såklart lika bra på din vanliga dator.
Vad kostar tjänsten?


Tjänsten kostar endast 599 kr i månaden, och då ingår obegränsat antal ÄT:or och signeringar. Inga dolda eller löpande kostnader! Är ni ett större bolag i behov av fler licenser så finns större paket. Här kan du läsa mer om våra transparenta priser under Paket och priser. Ring oss gärna så förklarar vi mer och hjälper dig igång!
Hur juridiskt säkrat är det?


Ett av huvudargumenten för att välja eÄTA är just att varje del är genomtänkt, rent juridiskt. Avtal och ÄT:or ska vara korrekta, samt funktioner såsom avrådan finns med. Dessutom använder vi oss av BankID som standard (och enda) signeringsalternativ då detta är det som rent juridiskt är mest bindande, sett till digitala signeringar. Dessutom har vi jurister på plats som gärna hjälper dig om något är oklart eller om något strular på vägen.
Hur får min beställare sin ÄTA?


Via SMS och/eller epost. Det kan du själv bestämma i systemet.
Hur får min beställare sitt huvudavtal?


Via SMS och/eller epost. Det kan du själv bestämma i systemet.
Vilka signeringsfunktioner finns det?


Vi använder oss enbart av BankID för att hålla så hög juridisk säkerhet som möjligt.
Hur kan man skicka påminnelser och få notiser?


Du väljer själv om du vill skicka och ta emot notiser via SMS eller epost, eller både och. Påminnelser kan du välja att skicka per automatik till din beställare om signering inte har gjorts inom en given tid.
Får man hjälp av er om något strular?


Självklart! Vi har både teknisk och juridisk kompetens om något skulle strula. Du kontaktar oss direkt via supportfunktionen i systemet. Du kan alltid även ringa till oss.
Vilken juridisk kompetens har ni?


Mångårig juridisk kompetens med spetskompetens inom entreprenadjuridik. Både sett till avtalsjuridik och tvistemål.
Vilken teknisk kompetens har ni?


Bred teknisk kompetens, där vi byggt systemet på de mest stabila och responsiva plattformarna. Självklart under ständig uppdatering och utveckling.
Är systemet anpassningsbart till mig med mindre bolag?


Ja, vår paketering av tjänsten är skapad för att vara anpassad till alla storlekar av bolag.
Är systemet anpassningsbart till mig med större bolag?


Ja, vår paketering av tjänsten är skapad för att vara anpassad till alla storlekar av bolag. Systemet är byggt för att kunna hantera mer eller mindre obegränsade volymer. Du har även möjlighet att koppla på obegränsat antal användare i systemet.